Bedste hoteller til den ultimative shoppingferie

instagram viewer
  • Moderne livsstil
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Livingetc udvælger tre smarte hoteller i London, New York og Paris, der er perfekte til en storbyferie

    Få din modefix fra Paris til New York og London-tjek ind på disse tre must-visit-hoteller, der er skræddersyede til en storbyferie.

    HOTEL VERNET, Paris

    LOWDOWN Chic boutique -hotel i hjertet af Paris mest eksklusive shoppingområde.
    BEDST FOR Kunstelskere og dem, der ønsker Paris lige uden for døren, fra Chanel til Champs-Elysées.

    Dette smarte 8. arrondissement -hotel markerede sit hundredeårsjubilæum med en banebrydende ny renovering over de syv etager. Indretningsarkitekt François Champsaur har gjort et godt stykke arbejde med at puste nyt liv ind i denne bygning efter Haussmann med sit klassiske jernhandels- og udsmykkede glaskuppelloft, skabt af den skelsættende ingeniør Gustave Eiffel, ingen mindre.

    Det Hotel tilbyder sofistikeret komfort med vægge fyldt med den form for seriøs samtidskunst for at få enhver seriøs samler til at gå svag i knæene.

    Den moderne restaurant med 60 dæk-placeret under den fantastiske kuppel-er et besøg værd, selvom du ikke bor. Dens placering kunne heller ikke være bedre: det er bare et hop og et spring fra Triumfbuen og er placeret inde i byens gyldne trekant for ren shoppinglykke. I nærheden kan du tjekke Montaigne Market (lidt som Londons Dover Street Market), der er hjemsted for mere end 60 verdensovervindende mærker. For en gastronomisk godbid skal du springe brekkie over på hotellet og tage en 10-minutters gåtur til avenue des Ternes, hvor du finder Maison Kayser, et af de fineste håndværkerboulangerier i Paris.
    BOOK DET Ca. 199 £ for et superior -værelse.


    THE JAMES, New York

    LOWDOWN En byhelligdom i downtown Manhattan med panoramaudsigt over byen.
    BEDST FOR Hænger ud med de lokale hipstere hos Jimmy, den interne tag-bar, der kan ses og ses.

    Du kan ikke gå glip af denne stilfulde skyskraber på et hotel, smæk i hjertet af SoHo - det er den højeste bygning på blokken. Men det er ikke derfor, det vender hovedet. Dette 114-værelses hotel oser af designer charme, især dens juvel i kronen, en penthouse-suite skabt af den hollandske indretningsarkitekt Piet Boon med flot udsigt over Manhattans skyline. Andre suiter har genvundne materialer og state-of-the-art teknologi, herunder en fjernstyret fortrolighedsskærm til badeværelset.

    Restauranten, David Burke Kitchen, har en mere rustik charme med en stald-møder-loftsfølelse; sidde i nærheden af ​​udskæringsstationen for at se køkkenet i aktion. Det er et travlt hotel med pool på taget

    doggy -faciliteter plus udendørs filmvisning og kroket i den minimalistiske byhave. Der er endda en husstylist, som kan hjælpe dig med at fylde dine tasker med sæsonens hotteste gear. Hvis du orker at forlade Hotel, gå videre til SoHos brostensbelagte gader efter de nyeste navne inden for mode og kunst. Nye børn på blokken inkluderer NYC -modedesigner Rachel Comey (hun har en stor kultfølelse i by) og andre kriterier ledet af kunstneren Damien Hirst og chums, der sælger bøger, tryk og smykker.
    BOOK DETFra ca. £ 211 for et dronningeværelse.

    HAM YARD, London

    LOWDOWN Et charmerende, eklektisk hotel kun et stenkast fra Piccadilly Circus.
    BEDST FOR Design fans og byopdagere.

    Dette 91-værelses hotel i Soho er friskt, vittigt og har designer Kit Kemps varemærke stil stemplet over det hele. Quirky tekstiler, skræddersyede lysekroner fra Indien, håndmalede møbler og vintage plakater gør denne Firmdale gruppe hotel en erklæring om excentricitet og charme - perfekt til West End og alt det teatralitet. Tjek bowlingbanen i femtreds-stil nedenunder, komplet med karaoke-bar og dansegulv.

    Ugens video

    Et teater med 176 sæder viser også filmvisninger og komedie. Sørg for at tage en tur op til den magiske tagterrasse på fjerde sal med oliventræer, grøntsager og fantastisk udsigt, og gå ikke glip af den fascinerende 135-ur digitale urvæg i den oplyste lobby, mens du går i. Værelserne er temmelig rummelige for et London Hotel, med den mere støjsvage side mod Smiths Court og udsigt over taget.

    Sohos indkøbsmuligheder omfatter sjovt fransk mærke Elevenparis, mestre i underdrivelse, du skal oprette og den ikoniske Liberty.
    BOOK DET Fra £ 310 for et dobbeltværelse

    Vil du have flere gode hotelideer:

    Familiepauser

    Britiske boutique -pauser

    click fraud protection

    Sådan laver du en smuk decoupageboks

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Følg vores nemme tr...

    read more
    Sådan laver du en smuk decoupageboks

    Sådan laver du en smuk decoupageboks

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Følg vores nemme tr...

    read more
    10 spørgsmål med... Philippa Prinsloo hos John Lewis

    10 spørgsmål med... Philippa Prinsloo hos John Lewis

    Tips til home styling Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel...

    read more