Pastelrosa og grå farve køber bedst til smarte interiører

instagram viewer
  • Luksushuse
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Vores udvalg af pastellrosa og grå møbler, belysning og tilbehør til et moderne fransk look

    Lyserødt og gråt er det perfekte par til at skabe elegant indretning med en beroligende luft. Men du kan ikke bruge hvilken som helst gammel pink og grå - nøglen til udseendet er at vælge bløde pastelfarver og sarte, kridtede gråtoner. Disse nuancer er en match lavet i farvehimlen, med elegant grå tempererende pink's tendens til at være cloying og pastellrosa varme en nuance, der kan svinge mod glum. Det er også en kombination med appel til begge køn: grå betyder, at du kan bruge pink i et rumskema, uden at det bliver for pige. Her er nogle af vores yndlingsstykker til lyserød og grå indretning af franske designere. Brug dem i kombination eller alene til en bestemt je ne sais quoi.

    1. Bart skammel Simpelthen slående, dette pæne sæde fra Philippe Hurel har rene moderne linjer og subtile kurver. Den er færdig i beton og har en strukturel appel med en industriel kant, der er perfekt til interiør, der er skåret tilbage.

    2. Voltige lænestol
    Ligne Roset kan altid stole på for elegante stykker, og denne lænestol af Didier Gomez er ingen undtagelse. Giver den traditionelle vingestol en frisk opdatering, den har et klassisk look, der ville fungere i både traditionelle og nutidige ordninger.

    3. Table Bistrot Ankara S Metal får en blødere kant i pink med dette markante bord af Constance Guisset kl. Matière Grise. Dens skarpe linjer og kantede facetter giver farveforskydninger afhængigt af lyset.

    Ugens video

    4. Lille Dowood lampe Dette håndlavede lys af Isabella Gilles og Yann Poncelet kl Oberst har en akvarel sycamore finer nuance på en metal base. Det tilføjer et smukt, subtilt strejf af farve til et værelse, og når det tændes, bliver træets korn mere karakteristisk.

    5. Flaske #3 Denne glaserede porcelænsflaske er perfekt til at holde et enkelt blomst eller et lys Marika Giacinti har en delikat charme.

    Få endnu flere inspirerende ideer fra Huse og haver.

    ******

    click fraud protection
    Vind en værelse makeover til en værdi af £ 1.000 med BHS

    Vind en værelse makeover til en værdi af £ 1.000 med BHS

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Gå ikke glip af en ...

    read more
    Sådan køber du en ovn

    Sådan køber du en ovn

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Ovnen er uden tvivl...

    read more

    Gulvkatalog (til brug med gulvvarme)

    Handle ind Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Ved du ik...

    read more