5 fantastiske strandhuse, du vil elske

instagram viewer
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Drømmer du om et fantastisk tilbagetog ved stranden? Tag et kig på disse fantastiske egenskaber ved havet

    Det kan være højsæson, men vi sidder fast i det grå og drizzling Storbritannien og forestiller os det perfekte drømmested. Et smukt strandhus står øverst på vores ønskeliste. Her et Housetohome har vi besluttet at samle vores bedste valg af idylliske retreats ved havet. Fra New York til Cornwall vil disse fantastiske ejendomme helt sikkert inspirere (selvom vi ikke har noget håb om nogensinde at besøge dem), men vi kan men, folkens ...

    1. Country charme

    Dette fantastiske gallisk-inspirerede hjem i Kent er det perfekte rustikke tilbagetog. Indvendigt tilføjer blottet murværk, egetræsgulv og et stue køkken til landets charme

    2. Alle ting lyse og smukke

    Interiøret i dette farverige strandhus i Montauk, New York er fedt, lyst og smukt. Fra en levende rød spisestue til en lun-surf-tema (komplet med fototapet), er dette hjem fuld af overraskelser. Absolut på vores ønskeliste.

    3. Naturens skønhed

    Dette fantastiske sydafrikanske hjem er designet til at afspejle det naturlige landskab, der omgiver det. Dette hjem er dækket af miljøvenlige eucalyptus-lattes (som også er blevet brugt til at skabe statement-markiser) og er virkelig fantastisk både ude og inde. Terrassen komplet med indbygget opholdsområde har betagende udsigt over stranden.

    4. Seattle scene

    Ugens video

    Dette nydesignede familiehus nær Seattle, Washington er ikke dit gennemsnitlige strandhus. Fordelt på tre niveauer har interiøret en blanding af farverige tapeter, tekstiler og vægge. Det store open-plan opholdsrum komplet med poolbord bestemt får vores stemme. Elsker det!

    5. Cornish tilbagetog

    Stenhuset i Cornwall blev bygget i slutningen af ​​1800'erne og har en fantastisk udsigt over byens fiskerihavn. Med et enkelt landligt interiør og et veldesignet udendørs siddeområde (hvor ejerne kan nyde den fantastiske udsigt), er dette Cornish-sommerhus højt på vores liste over drømmehuse.

    ******

    click fraud protection
    10 spørgsmål med... Ud og ud Original

    10 spørgsmål med... Ud og ud Original

    Tips til home styling Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel...

    read more
    Hjemhacks, du aldrig vidste eksisterede

    Hjemhacks, du aldrig vidste eksisterede

    Tips til home styling Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel...

    read more
    Sådan laver du et saftigt terrarium

    Sådan laver du et saftigt terrarium

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Enkle dekorationer ...

    read more