Sort og hvidt moderne hjem

instagram viewer
  • Moderne livsstil
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Inspirerende ideer til at tilføje drama og humor til dit boligareal ...

    1 Tag dristige valg

    Den udpræget voksne stue er et sofistikeret tilbagetog, der minder om stuerne i ejerens barndom, hvor 'det altid var så glamourøst.' Det sort-hvide bringer klarhed- 'Fordi intet i livet er aldrig så klart,'- og det blev også inspireret af en erindring om et par af ejerens mors sort-hvide tjekhandsker, som hun plejede at elske at lege med som barn.

    2 Spil på skala
    »Jeg elsker skalaen og den grafiske skønhed i loftshøjden og den urskive, der blev fundet i en uønsket butik i dette biblioteksrum,« siger ejeren. Det blev født med opdagelsen af ​​den bjærgede stige (fra et gammelt postsorteringskontor i Liverpool) og uret, som er blevet hængt 'som det ville have været, selvom der mangler bits,' siger ejer. Rummet handler også om 'bøger, bøger, bøger - en designerklæring i sig selv.

    3 Opret et vittigt omdrejningspunkt


    Hallen i dette hus er en hyldest til ejerens hunde - heldige dem. Deres fåreskind foret seng ligger nedenunder en elegant kunstinstallation med den overraskende tilføjelse af en skulptur af en knogle. Selvom det må være fristende, er det ikke blevet fortæret, indtil videre.

    4 Bland materialer sammen
    »Køkkenet var det perfekte sted at gifte mig med min kærlighed til marmor og ulakeret messing,« siger ejeren. Vandhanerne kom fra en uønsket butik og var ikke ligefrem populære blandt blikkenslagere. 'Handlende kan ikke lide at montere noget ud over det sædvanlige, så du skal være ihærdig,' rådgiver ejeren. Selvom det ikke er stort, er dette husets centrale knudepunkt, hvor alle samles, laver mad, arbejder, chatter.

    Ugens video

    5 Tilpas soveværelset
    »Jeg ville skabe et sted at trække mig tilbage til,« siger ejeren, »og satte mig for bevidst at gøre soveværelset ret traditionelt. Damasten er fabelagtig umoderne, men jeg kan godt lide tanken om, at den minder om den gamle verden, som er en del af mig, siger hun. I nuancer af grå og lyserøde og den fantastiske koronet er den meget smuk, men også meget intim.

    click fraud protection
    Billig renovering af ting, du allerede ejer

    Billig renovering af ting, du allerede ejer

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Kom på en mission f...

    read more
    Forvis dårlige hårdage med den nye Dyson Supersonic hårtørrer

    Forvis dårlige hårdage med den nye Dyson Supersonic hårtørrer

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Dyson har re-design...

    read more
    De sejeste campingvogne, du vil turnere i

    De sejeste campingvogne, du vil turnere i

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Camping sæsonen er ...

    read more