Køkkenplantegninger fra dine foretrukne tv -shows

instagram viewer
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Fra 90'ernes nostalgi af Monicas køkken i Friends til kommandantens dystopiske køkken i The Handmaid's Tale, her er 8 detaljerede plantegninger over køkkener på skærmen

    Ombygger du dit køkken og leder efter inspiration? Siden fjernsynets fremkomst har vores yndlingsprogrammer både afspejlet og inspireret indretningstendenser. Ligesom i det virkelige liv er tv -køkkenet hjemmets hjerte. Hjemrådgiver har genskabt nogle af de mest kendte og ikoniske tv-køkkener for at give dig nogle designideer.

    Og når du tænker over det, er det ofte køkkenet, hvor historielinjer udspiller sig. (Jeg taler romantik, praktiske vittigheder og endda paranormal aktivitet).

    Vil du have mere tv -nostalgi? LÆS: 7 ikoniske tv -køkkener, du ville ønske, du kunne lave mad i

    Stranger Things (Joyces køkken)

    køkken plantegning tv viser fremmede ting

    Stranger Things -verdenen kan være mærkelig, men Byers 'køkken er et temmelig typisk 80'er -design. Tænk afrundede kanter til køkkenbordet og stole, og sørg for at inkorporere masser af træbeslag i dette design. Vælg neutrale skabe med 80'er-inspirerede apparater. En flad væglampe eller en gammel radio vil gå langt for at afslutte det autentiske 80'er -look.

    Handmaid's Tale (kommandør Freds køkken)

    køkken plantegning handmaid's tale tv

    Kommandør Fred kan være skræmmende, men hans indretningsvalg er ikke til at tvivle på. Dette køkken er ideelt til alle, der ønsker at bringe et utilitaristisk og industrielt look ind i deres hjem. Skab en stemningsfuld følelse med mørke maling som grå, mørkegrøn eller blå (som alle er på trend). Hold den elektriske belysning lav, og lad masser af naturligt lys komme ind for at skabe skygger i rummet. Invester i et smukt sæt kobberpander og (selvom Gilead -samfundet måske rynker panden på det) en række. En stor ø giver plads til et par overdimensionerede kurve for at holde tingene organiseret.

    Hvad med tv -stuer? LÆS: Hvad er de mest ikoniske stuer på tv?

    Mad Men (Don og Bettys køkken)

    Mand mænds køkken grundplan tv

    Hvis det er en retro 60’er forstadsfølelse, du leder efter, finder du al den inspiration, du har brug for i Draper’s Upstate New York -køkkenet. For at opnå dette udseende skal du vælge rige fyrskabe og indarbejde retro -apparater og køkkenudstyr fra lokale vintagebutikker. Selvom øen er fantastisk til køkkenforberedelse og hængning, er det klassiske rektangulære køkkenbord stedet at bringe familien sammen til et solidt måltid.

    Venner (Monicas køkken)

    venner køkken grundplan tv

    Hvis dit køkken er det vigtigste hangout -sted for din vennegruppe, vil du gerne skabe et indbydende, åbent rum. Alt er udstillet her, og åbne hylder med klare krukker til dine forskellige ting er gode tilføjelser til indretningen. Tilbehør pryder alle områder af køkkenet, fra genbrugte krukker til planter og blomster. Der er ikke noget intetsigende ved dette køkken, så vælg frit synlig mursten på væggene og dristige, turkise skabe. Hvis du skifter dine apparater, er gammeldags en fin touch.

    Frisk prins af Bel-air (The Banks 'køkken)

    Frisk Prince of Bel Air -køkken

    Dette køkken tilbyder masser af plads til at hænge ud med din tante, onkel og mange fætre. Det er det centrale knudepunkt i dit hjem, så et funktionelt design er vigtigt. Et stort køkken egner sig perfekt til to øer; brug den ene til din madlavningsoverflade og hurtige måltider, og den anden til børns lektier. Vælg en ovn med dobbelt væg til ekstra madlavningsplads og overskabe med glasfront for at vise dine upåklagelige organiseringsevner.

    Big Bang Theory (Sheldons køkken)

    Big Bang Theory køkkenplanløsning

    Hvis noget mere moderne og sjovt er din stil, så er et Big Bang Theory-inspireret design noget for dig. Dette køkken får helt sikkert mest muligt ud af en lille plads. Start med trægulve og treskabe med nogle åbne hylder. Vælg krom -apparater og en flisebelagt splashback i dæmpet grøn, og afslut det derefter med en funktionel ø, der har masser af ekstra lagerplads.

    Malcolm i midten (Wilkersons køkken)

    Malcolm i køkkenplanets midterplan

    Det er usandsynligt, at din familie er lige så tosset som den, der indtager dette køkken, men hvis du har børn og en forkærlighed for 90'erne, er dette design noget for dig. Rummets midtpunkt er det store familie spisebord, og designet tilbyder masser af bordplads til madlavning. Vælg varme farver og afrundede kanter til møblerne, og sørg for at skabe et rum, hvor børnene kan lave deres lektier. Hvis du vil gå et skridt videre, er 90'ernes æraapparater en klassisk tilføjelse og bør ikke være for vanskelige eller dyre at få.

    Ny pige (Jess's Kitchen)

    Ny plantegning for køkkenkøkken

    Ugens video

    Hvis du er en ung kvinde, der bor i en loftslejlighed med tre enlige mænd, kan dette være designet til dig. Vælg humørblå vægge for at sætte scenen. En tæller i industriel stil er et godt valg til køkkenbordet, der fungerer som en central ø, hvor familie og venner kan samles. Åbne hylder tilbyder den perfekte plads til at vise retter eller vintageartikler, og ved at holde gulvet enkelt kan resten af ​​dit design (og det store køleskab) tale for sig selv.

    Næste gang du stiller ind på dit yndlingsprogram, hvorfor så ikke tage lidt inspiration til indretning? Hvilken planløsning for tv -køkken er din favorit?

    click fraud protection
    B&M Home tilbehør for at få boliger til at lyse lyst til sommer

    B&M Home tilbehør for at få boliger til at lyse lyst til sommer

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. B & M’s helt ny...

    read more
    AGAs historie - vi sporer tidslinjen for Mary Berry og Sir Paul McCartneys yndlingsovn

    AGAs historie - vi sporer tidslinjen for Mary Berry og Sir Paul McCartneys yndlingsovn

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Intet apparat er ef...

    read more
    Sonos One -højttalere findes nu i FARVER! Hvilken er din favorit?

    Sonos One -højttalere findes nu i FARVER! Hvilken er din favorit?

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Denne HAY Copenhage...

    read more