Sådan får du Scandi -stil på et budget

instagram viewer
  • Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

  • Blogger og forfatter i Scandi-stil hjem, Niki Brantmark, giver os sine bedste tip til at oprette et hjem i Scandi-stil på en shoestring.

    Hvis du vil have, at dit hjem får det parrede look tilbage med lyse neutrale vægge, enkle, men stilfulde møbler og lyse farvefarver, så lyder det som om du leder efter skandinavisk stil.

    Kan du lide Scandi og Ideal Home style? Giv dit hjem et trendy Scandi-look med lidt hjælp fra det nye Ideal Home-sortiment

    Vi har taget ekspertisen fra den succesfulde hjemblogger Niki Brantmark og forfatter til 'Lagom: The Swedish Art of Living a Balanced, Happy Life ’samt Eërtmug, nyt skandinavisk husholdningsmærke, for at give os deres bedste tips til, hvordan du tilføjer et hjem i Scandi-stil uden at bruge en formue.

    1. Uro

    Hvilket smukt rum? Farveskemaet i denne Stockholm pad er? Vidunderlig styling af @josefin.haag til salg via @fantasticfrank #smallspace #swedishhome #tinyhome #studio #interiorsinspo

    Et opslag delt af mit skandinaviske hjem (@myscandinavianhome) den

    Scandi-stil handler om et minimalistisk, rent look. Brug lidt tid til at gennemgå alle dine ejendele og sælge alt på et websted som Gumtree, der ikke anses for nyttigt eller elsket. Ikke alene vil du føle dig mere organiseret - men din bankkonto vil også have gavn!

    2. Mal den hvid

    Alle ting lyse og smukke i det svenske hjem på bloggen i dag (perfekt inspiration til et lille rum også!).? @fotografanders til salg via @entrancemakleri #køkken #spisestue #swedishhome #scandinavianhome

    Et opslag delt af mit skandinaviske hjem (@myscandinavianhome) den

    Det skandinaviske look er synonymt med at se frisk og let ud. For en super hurtig opdatering, tænk på at male alle dine vægge hvide eller en blød lysegrå.

    3. Reflekter lyset

    I en region, der er frataget lys i seks måneder af året, er det noget af en besættelse for skandinaver at skabe et let og luftigt opholdsrum. Brug spejle i forskellige former og størrelser til at reflektere lyset ind i de mørkeste hjørner.

    4. Gulv det

    For et virkelig skandinavisk udseende skal tæpperne fra væg til væg gå. Overvej at trække dem op (du ved aldrig, der kan være et trægulv nedenunder, der venter på at komme i centrum!) Og i stedet bruge en blanding af tæpper-de kan endda være lagdelt for større dækning.

    5. Sæt stemningen

    Ved solnedgang forvandles skandinaviske hjem til en hyggelig livmoderlignende oase. Tilføj dæmpere og masser af stearinlys for at skabe en varm atmosfære.

    6. Køb mindre, invester i høj kvalitet

    Endnu en dag, endnu et meget hyggeligt arbejdsområde, denne gang i @marsipanogsmilefjes dejlige hjem?. Fuld rundvisning i Marthes dejlige? på bloggen i dag (link i bio). #norsk hjem #hjemmekontor #arbejdsområde

    Et opslag delt af mit skandinaviske hjem (@myscandinavianhome) den

    Det lyder måske ikke 'budgetvenligt', men enhver skandinav vil fortælle dig, at hvis du investerer i klassiske, smukt udformede stykker lavet af materialer af høj kvalitet, vil de stå tidstesten - de behøver ikke at være dyre, det er fantastisk, hvad du kan finde brugt!

    7. Tænk multifunktionelt

    Skandinaverne er mestre i at kombinere form med funktion. Kig efter multi-tasking møbler såsom sovesofaer, et sofabord med indbygget opbevaring osv. Det betyder, at du skal investere i færre stykker og have et mere praktisk hjem at starte op!

    8. Retouchér, upcycle og genbrug

    Giv gamle, trætte stykker et nyt liv med en slikmaling, en god voks eller nyt stof. Det er fantastisk, hvad du kan finde for en brøkdel af prisen online - og med lidt kreativitet kan det blive et mesterværk. En mands skrald er trods alt en anden mands skat!

    Vil du give dine gamle møbler ny kærlighed? Her er lidt inspiration: Udforsk denne tre-værelses 1930'er halvt fuld af upcycled møbler

    9. Tekstiler er nøglen

    Tilføj et varmt og indbydende præg på det minimalistiske hjem ved hjælp af bløde, naturlige tekstiler som linned, uld og fåreskind for at sikre, at dit hjem er efterårsklart!

    10. Tag det udendørs ind

    Vind et vidunderligt print fra @kortkartellet på bloggen (link i bio!). Jeg valgte denne 'AE'? #Plakat #typografi #konkurrence #giveeaway #sittingroom

    Et opslag delt af mit skandinaviske hjem (@myscandinavianhome) den

    Ugens video

    Du er aldrig langt fra naturen i Skandinavien, og derfor spiller den en så vigtig rolle i hjemmet. Undersøgelser har vist, at husplanter er store stress-busters og hjælper med at rense luften! For sæsonopdateringer, gå efter et foder i skoven, langs stranden, i din lokale park - eller endda i revnerne mellem fortovet - og opret vignetter med vilde blomster, fyrretræer og småsten.

    Varme husplante tendenser: Fantastiske saftige og kaktusskærme til at prikke din fantasi

    For mere information om Niki Brantmark, besøg hendes blog Mit skandinaviske hjem.

    Nu, hvor er det hvide malingskort - vil det være Crown White Cotton eller Farrow & Ball White Tie? Beslutninger, beslutninger ...

    click fraud protection
    John Lewis & Partners afslører, at de VARMTE køb blev slået op for at slå hedebølgen

    John Lewis & Partners afslører, at de VARMTE køb blev slået op for at slå hedebølgen

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Drevet af rekordtem...

    read more
    Nyt i næste: fire-i-et sengetøj til kun £ 35 og finurlige stearinlys!

    Nyt i næste: fire-i-et sengetøj til kun £ 35 og finurlige stearinlys!

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Januar er officielt...

    read more
    Hvad vi hidtil har lært af at se Interior Design Masters

    Hvad vi hidtil har lært af at se Interior Design Masters

    Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel. Efter kun uge en af...

    read more