Denne drømmende farverige bryggers makeover er virkelig inspirerende

instagram viewer

Få det ideelle hjem-nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for stil- og indretningsinspiration, husrenovering, projektrådgivning og meget mere.

Tak, fordi du tilmeldte dig Ideal Home. Du vil snart modtage en bekræftelses-e-mail.

Der var et problem. Opdater venligst siden og prøv igen.

Ved at indsende dine oplysninger accepterer du Vilkår og Betingelser og Fortrolighedspolitik og er 16 år eller derover.

Undrende hvordan man tilføjer farve til et bryggers? Eller har brug for nogle bryggers design ideer at planlægge det perfekte sted at vaske tøj på? Så bliv inspireret af denne ægte hjemme-makeover, som gjorde et kedeligt rum til drømmenes nytte.

Tilhører Sarah Southwell, en indretningsarkitekt baseret i Somerset, bryggerset er en mesterklasse i, hvordan man bringer farver og kreativitet til et ellers trist område. Det, der var en lidt uinspirerende ordning, er nu blevet til et rum, der er farverigt, muntert og gennemtænkt.

Stillet over for et værelse med gammel grøn Lino på gulvet og en ret kedelig indretning, var Sarah opsat på at gøre det til et meget mere stilfuldt rum. 'Jeg ville skabe et lyst, sjovt og funktionelt bryggers og bagagerum', siger hun, 'hvor jeg ville nyde at vaske alt for mine tre drenge.'

Et andet must var at få det nye værelse til at passe til resten af ​​huset, en fredet herregård fra det 16. århundrede.

Før

dateret bryggers

(Billedkredit: Sarah Southwell Design)

Med vaskemaskinen og tørretumbleren ude på showet, gammelt grønt Lino og afklædte vinduer trængte rummet desperat til en makeover. "Den råbte efter lidt kærlighed," siger Sarah.

Efter

bryggers med gule skabe, butlervask, åbne reoler og vaskerum

(Billedkredit: Sarah Southwell Design)

Det nye rum er langt fra dets tidligere tilstand, med smukke vægpaneler, skræddersyet opbevaring i en munter gul farve og en matchende persienne og gardin til at skjule vaskemaskinen.

'Jeg ville gerne have, at den nye ordning skulle se frisk ud, men som om den altid havde været der,' siger Sarah. 'Så autentisk og i overensstemmelse med husets periode.'

En overhead idé til vaskestativ tillader et sted at tørre tøj, der er af vejen, mens et sæt kroge tilbyder et sted at hænge frakker og tørklæder.

bryggers med åbne reoler og gult skab

(Billedkredit: Sarah Southwell Design)

'Jeg valgte kabinettet fra britiske standard skabe", siger Sarah, "de kommer i en række standardstørrelser. Og så forvandlede vi gulvet med sildebensterracotta-fliser.'

Et sødt gardin i punchy grønt er blevet brugt til at bryde op på skabene og matche vinduesgardinet – en fin touch, der understreger Sarahs opmærksomhed på detaljer.

bagagerum med reoler til wellingtonstøvler

(Billedkredit: Sarah Southwell Design)

Ved siden af ​​rummet er der tilføjet reoler i samme gule som skabene og rummer familiens Wellington-støvler. Bemærk, at nogle hylder er højere end andre for at rumme de forskellige størrelser støvler.

Funktioner som disse er ideelle, hvis du leder efter bryggers ideer.

bryggers med vaskeplads og butlervask med grøn persienne og gult skab

(Billedkredit: Sarah Southwell Design)

Prikken over i'et er den store butlervask, der giver funktionalitet og stil. "Dette er et af mine yndlingsrum i huset, og det bliver brugt hver eneste dag, da jeg altid har en uendelig bunke vasketøj fra mine tre drenge," siger Sarah. 'Det er så sjovt og lyst et rum, at det næsten gør det sjovt at vaske alt!'

Du kan se flere af Sarahs designs på Instagram eller hende internet side. Du kan også se Sarahs fulde hjem-makeover-rejse og mange andre transformationsprojekter på Channel 4's Renovation Nation.

Er du blevet inspireret til at give dit bryggers en opgradering?

Laurie Davidson er en professionel stylist, forfatter og indholdsskaber, der lever og ånder interiør. Efter at have arbejdet for nogle af Storbritanniens førende interiørmagasiner, stylet hjem op og ned i landet og produceret sæt til tv-shows, reklamer og topmærker, er det sikkert at sige, at Laurie har haft en ret spændende karriere. Find hende på Instagram på @lifeofaninteriorstylist eller på lauriedavidson.co.uk 

click fraud protection
Dette virale IKEA-hjertesengetøj har gjort os betaget

Dette virale IKEA-hjertesengetøj har gjort os betaget

Hjerter er et boligindretningsmotiv, som vi næsten ikke bliver trætte af, og dette hjertesengetøj...

read more
Dette virale IKEA-hjertesengetøj har gjort os betaget

Dette virale IKEA-hjertesengetøj har gjort os betaget

Hjerter er et boligindretningsmotiv, som vi næsten ikke bliver trætte af, og dette hjertesengetøj...

read more
Sådan planter du bare rodtræer ifølge eksperter

Sådan planter du bare rodtræer ifølge eksperter

Det er november! Hvilket betyder et par ting, hvis du er en ivrig gartner. En af dem er, at sæson...

read more